KBO – PCOB Magazine is online te lezen.

Nu het KBO-PCOB magazine niet huis aan huis bezorgd kan worden, is er de mogelijkheid om deze online gratis te lezen. Onderaan deze pagina is een link geplaatst die U rechtstreeks naar de plaats van bestemming brengt. In de reader ziet bovenaan een balk waarmee navigeren door het tijdschrift mogelijk is. Mensen met een tablet, ipad of smartphone kunnen dit magazine lezen via de speciale app. Deze is voor Apple gebruikers te downloaden via de Apple App-store en andere Android gebruikers via Google Play-store. 

 

KBO Proatlijn  06-82774004

Niet meer naar de inloop op dinsdag- of donderdagmorgen. Geen kaarten, bridgen, koersbal, gym of biljarten. Voorlopig niet meer wandelen met de KBO groep, vooreerst niet lekker op de fiets met je KBO kennissen. Het Corona COVID-19 virus legt veel mogelijkheden tot gezellige contacten aan banden. We kunnen ons voorstellen dat dit een reden is waarom een aantal van onze leden zich eenzaam en of onzeker gaat  voelen. Daarom heeft KBO Lichtenvoorde voor gedurende deze ‘Corona-periode’ een telefoonlijn geopend voor mensen die nu behoefte hebben aan zomaar even een praatje. Inmiddels hebben diverse instanties, denk aan RIVM, Omroep Max, het Rode Kruis en onze eigen KBO-PCOB lijnen geopend waar men terecht met allerlei praktische en vooral medische vragen (op onze website wordt naar een aantal verwezen. Bovenstaand nummer is echt  bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan zomaar even een gezellig contact, die wat praktische informatie willen verkrijgen betreffende de vereniging, die we misschien kunnen helpen bij het oplossen van een klein probleempje.( geen medische problemen). . En…”A’j plat wilt praoten, mo’j  dat um ons neet laoten!”.

**** NB: De lijn is bereikbaar van 10.00 tot 20.00 u .

“De Treffer”  blijft  “OP SLOT” tot en met 31 mei.

Het kabinet heeft maandagavond 23 maart besloten dat alle openbare gelegenheden gesloten blijven tot en met 31 mei a.s.

Dat houd in dat alle activiteiten van de KBO tot 1 juni zijn afgelast. Het bestuur zal u zoveel mogelijk op de hoogte houden.  

Informatie via ons blad “De Treffer” 

Dit is momenteel ook niet mogelijk. Met de huidige voorschriften is distributie en bezorging niet verantwoord. Dit geldt ook voor het magazine “KBO-PCOB” . De Treffer nr. 3 en de KBO-PCOB magazine nr. 4 zijn voorlopig de laatste edities die zijn bezorgd. “De Treffer” nr. 4 van de maand mei en nr. 5 van de maand juni komen te vervallen. We hopen dat “De Treffer” nr 6 van juli  en het magazine KBO-PCOB weer normaal bezorgd kunnen worden.  De laatste uitgave De “Treffer nr. 3” kunt U hier op de website lezen en downloaden. Informatie met betrekking tot het magzine KBO-PCOB zie hierboven.
Fietscommissie schort start seizoen op!!

De fietscommissie heeft besloten de start van het fietsseizoen tot nadere orde op te schorten. Via de bekende kanalen wordt op de hoogte gehouden wanneer wij wel gaan starten.

Belangrijke websites.

Onderaan de voorpagina staan een aantal links naar belangrijke sites. Tips…site RIVM en de site KBO-PCOB met een door link naar de ouderen infolijn. Bereikbaar van 09.00 tot 17.00u onder het nummer 030-3 400 600.