Cursus DigiSterker

 
foto: Barbara Pavinati

Cursus DigiSterker.

Voor veel mensen is het aanvragen en gebruiken van een DigiD niet iets wat vlekkeloos verloopt. Toch krijgen we er steeds vaker mee te maken. Veel overheidsinstanties, gemeenten, verzekeringen en ziekenfondsen en ziekenhuizen maken hiervan gebruik. In deze cursus kun je oefenen en word je wegwijs gemaakt in het gebruik van deze sites. Vooral ook de site van onze gemeente Oost Gelre komt nadrukkelijk aan bod. Aan de hand van het cursusboek dat u na de cursus kunt behouden kunt u volop zelf op onderzoek.

Deze cursus wordt door KBO Lichtenvoorde samen met de Bibliotheek Oost Achterhoek aangeboden m.m.v. gemeente Oost Gelre. Het geheel bestaat uit 2 lessen van 2 uur en de deelname is gratis.
We gaan ervan uit dat u beschikt over een DigiD en de bijbehorende inloggegevens. Is dat niet het geval (of weet u het niet zeker) wilt u dat duidelijk aangeven bij inschrijving? Wij nemen dan contact met u op om ruim voor de eerste cursusdag een DigiD aan te vragen. U kunt natuurlijk ook langskomen bij de KBOcomputerinloop op de woensdagmiddag. Houdt u er hierbij rekening mee dat het een week duurt voordat u de gegevens in de bus hebt. We werken met kleine groepen (max. 6) personen. Mocht de opgave groter zijn dan is een derde cursus mogelijk.

Cursusdata: 12 en 19 Oktober.

                       16 en 23 November.

Tijdstip: 09.30 – 11.30 u

Bibliotheek Oost-Achterhoek afd. Lichtenvoorde. De Leest 2 te Lichtenvoorde.

Wilt U zich aanmelden dan kunt U bellen met 06 41130412 of een mailtje naar: educatie@kbolichtenvoorde.nl  Meer informatie en digitaal aanmelden kan ook via de website van Bibliotheek Oost Achterhoek (zie link hieronder)

Bibliotheek Oostachterhoek Lichtenvoorde

We zien U graag op de cursus.

Met vriendelijke groet,

Ton Jolij en Sylvia Peper.

(KBO Lichtenvoorde en Bibliotheek Oost Achterhoek).

    Aanmeldingsformulier DigiD


    Hebt U al een DigiD en weet U het wachtwoord?