Cursus DigiSterker

foto: Barbara Pavinati

Voor veel mensen is het aanvragen en gebruiken van een DigiD niet iets wat vlekkeloos verloopt. Toch krijgen we er steeds vaker mee te maken. Veel overheidsinstanties, gemeenten, verzekeringen en ziekenfondsen maken hiervan gebruik. In deze cursus kun je oefenen en word je wegwijs gemaakt in het gebruik van deze sites. Deze cursus wordt samen met de Bibliotheek Oost Achterhoek aangeboden. Het geheel bestaat uit 2 lessen van 2 uur.
We gaan ervan uit dat u beschikt over een DigiD en de bijbehorende inloggegevens. Is dat niet het geval (of weet u het niet zeker) wilt u dat duidelijk aangeven bij inschrijving? Wij nemen dan contact met u op om ruim voor de eerste cursusdag een DigiD aan te vragen. U kunt natuurlijk ook langskomen bij de KBO computerinloop op de woensdagmiddag. Houdt u er hierbij rekening mee dat het een week duurt voordat u de gegevens in de bus hebt. De cursussen die in maart en april waren gepland zijn volledig volgeboekt en verplaatst naar de hieronder vermelde datums. Als u zie nu opgeeft is dat voor het komend voorjaar (februari / maart ). Bij genoeg deelname wordt de cursus gepland (woensdagochtend) en u wordt vroegtijdig op de hoogte gehouden.

 

Cursus data: 16 en 23 september 2020; 30 september en 7 oktober 2020 en 14 en 21 oktober 2020.  (Alle cursussen zijn volgeboekt.)

Tijdstip: 09.30 – 11.30 u

Locatie: KBO “De Treffer”

Wilt U zich aanmelden dan kunt U bellen met 06-41130412 of een mailtje naar: <educatie@kbolichtenvoorde.nl>

Meer informatie en aanmelden kan ook via de website van Bibliotheek Oost Achterhoek (zie link hieronder)

https://oostachterhoek.op-shop.nl/28/digisterker/vanaf/19-02-2020