Ledenservice en welzijn

Vrijwillige belastingadviseurs Ouderen
Voor hulp bij het invullen van uw belastingformulieren en advies kunt u contact opnemen met de coördinator ledenservice. (Zie colofon elders op de website)

Vrijwillige Ouderen Adviseurs
Voor vragen op het gebied van zorg, hulpmiddelen, wonen vervoer en vele andere zaken kunt u contact opnemen met de coördinator ledenservice (zie colofon elders op deze website).

Bezoekdienst
Voor ouderen die weinig contacten hebben en zich eenzaam voelen is er gelegenheid thuis met iemand te kunnen praten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de coördinator van de bezoekersdienst.

Inloopochtenden
Voor alle ouderen uit de gemeente Oost Gelre die zin hebben eens samen met anderen hun ochtendkoffie te genieten. En u mag b.v. ook gewoon uw buurman en/of -vrouw meebrengen. Gastheren/dames zijn aanwezig.

Themamiddagen
Enkele keren per jaar houdt de KBO gratis te bezoeken themamiddagen die interessant zijn voor veel méér mensen, dan alleen leden. Onderwerp en datum worden ook in de Elna gepubliceerd. Zie ook KBO Centraal op pag. 2

Reizen
De KBO organiseert voor leden die nog zelfstandig kunnen reizen:

  • een keer per jaar een dagreis
  • een keer per jaar een midweekreis
  • een keer per jaar een vakantiereis

DENKTANK resultaten:
GULF: korting bij tanken Gulfstation, Varsseveldseweg. (zie KBO Mededelingen nr 1-2 2017)
BERDEN MODE Varsseveld: Korting gehele assortiment behoudens afgeprijsde artikelen. Legitimatie/klantenkaart. (Zie KBO Mededelingen nr 1-2 2017)

TopVit Fysiotherapie Oost Gelre
‘Samenwerken aan een Gezond en Vitaal Oost Gelre’ staat bij ons gelijk aan energiek, zelfstandigheid en plezier aan bewegen. Aan de hand van een individueel trainingsprogramma kunt u gebruik maken van onze vernieuwde faciliteiten onder professionele begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. KBO leden ontvangen 10% korting.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0544-375555

Fysiotherapie Lichtenvoorde, Dijkstraat 5
Voor € 32,00 per maand kunt u wekelijks, dat is 4 of 5 maal per maand, verantwoord sporten onder leiding van een fysiotherapeut.
Dat komt globaal neer op € 7,50 per les. Maximaal 5 personen in de groep. Een therapeut om u te begeleiden.
Het betreft hier cardio, grondoefeningen, fietsen en meer.
Neem contact op met Richard Weijman en Mardi Rutten van Fysiotherapie Lichtenvoorde.
Tel: 0544-372727 of per e-mail: richard@fysiolichtenvoorde.nl

Juristentelefoon
Advocatenkantoor Juust Advocaten & Mediators te Lichtenvoorde biedt leden van KBO Lichtenvoorde een eerstelijns kosteloos advies aan.
KBO leden met juridische vragen/problemen als huurzaken, echtscheiding, contracten, aansprakelijkheid etc., kunnen contact opnemen om een vraag voor te leggen.
Dat kan telefonisch, per e-mail of door (op afspraak) even langs te komen op het kantoor.
Telefoon: 0544-397200,
Website: http://www.juustadvocaten.nl
Email: info@juustadvocaten.nl